Presentatie ‘Mijn Elfhuizentocht’ op 21-01-2017

boekOp 21 januari 2017 vond in Museum Belvédère te Oranjewoud de feestelijke  presentatie plaats van ´Mijn Elfhuizentocht, 1951-2016. Toen de schrijver iets na 20.00 uur de microfoon pakte, zocht menigeen nog naar een plekje. Het was druk: meer dan 100 mensen kwamen op de presentatie af.  Wilt u meer weten over het boek , klik dan de balk bovenin op OPZET en INHOUD en/of op een drietal fragmenten: ‘Bankje vooraf’, ‘De kruk en de onderbroek’ en ‘Hagenees’. Het nieuwe luxueus uitgevoerde boek (€ 25,00, bijna 400 blz., hardcover, ingenaaid, 7 pag. met kleurenfoto’s) van Rob Kerkhoven is te bestellen via r.kerkhoven@upcmail.nl en ook verkrijgbaar bij boekhandel Binnert Overdiep.

Ook de vorige twee boeken van Rob Kerkhoven – ‘Vorden, van twaalf bakkers naar drie’ (ISBN 90 5974 157 9) en Tweeëntwintig kerels, van Highbury via de Bosk naar San Siro (ISBN 978 90 8954 064 5) – zijn nog leverbaar. Linksboven ziet u een foto van de presentatie van ‘Tweeëntwintig kerels’  in het Abe Lenstra Stadion. Foppe de Haan nam op 21 november 2008 het eerste exemplaar in ontvangst.

Klik hier om de foto’s te bekijken.

Dit bericht is geplaatst op zondag 23 november 2008 onder Nieuws. Reageren kan door hier te klikken.

n reactie op “Presentatie ‘Mijn Elfhuizentocht’ op 21-01-2017”

 1. Hillie Hendriksma Says:

  Goedendag,

  ik zal mij even voorstellen, ik ben Hillie Hendriksma en ik ben de dochter van mevrouw Hendriksma in Leeuwarden. Mijn moeder is 82 jaar en is op zoek naar het telefoonnummer naar een vroeger buurmeisje van haar. Dat buurmeisje heette Annie Kerkhoven en ze woonde in 1954-1955-1956 vlakbij de Noorderbrug in Leeuwarden (ze was toen ongeveer 11 jaar). Later is het gezin verhuisd naar een wijk verderop. Mijn moeder heeft goede herinneringen aan haar en Annie heeft ook – toen mijn vader een paar jaar geleden overleed – een condoleancebrief geschreven naar aanleiding van de overlijdensadvertentie in de Leeuwarder Courant. Maar in die condoleancebrief stond wel dat ze nu in Heerenveen woonde maar verder geen adres of telefoonnummer. Nu zag ik uw naam op internet en ik vraag mij af of deze Annie misschien een nicht van u is o.i.d.?
  Mijn moeder zou heel graag contact willen hebben met Annie om haar te bedanken voor de brief en misschien ook wel om herinneringen aan vroeger op te halen (mijn moeder is nog goed scherp).

  Alvast bedankt voor uw medewerking.
  Dit is overigens een mededeling voor u privé en niet de bedoeling dat het op uw website komt (leuke website trouwens).

  Met vriendelijke groet,

  Hillie Hendriksma.

Reageer